Kodas: 4770168904439

KOMPOSTUOTAS ARKLIŲ MĖŠLAS 10 L

Kiekis paletėje: 176 vnt = 22 pakuotės
Pakuotės užimama vieta MIX paletėje: 5.68%
Svoris: 5.936 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 37 x 6 x 32 cm

Mėšlo kompostas, paruoštas kaip natūrali dirvožemio gerinimo medžiaga, skirta augalų daigų (sodmenų, sodinukų) substratui, daržovių, gėlių, sodo ir dekoratyvinių augalų, vejų gruntui ar dirvožemiui gerinti.
Poveikis: įvairių organinių medžiagų mišinyje esančios organinės ir mikrobiologinės medžiagos, suteikia dirvai purumo ir užtikrina ilgalaikį trąšumą. Į dirvą įterptas kompostas išskiria pagrindines augalams reikalingas maistines medžiagas – azotą, fosforą, kalį ir mikroelementus. Jeigu dirva molinga, kompostas pagerina jos struktūrą ir padidina oro laidumą, o smėlingose dirvose sulaiko drėgmę, atkuria nualintas dirvas. Šiuo kompostu tręšiami Jūsų augalai bus atsparesni ligoms.
Naudojimo rekomendacijos: tręšiant daržoves: žiedinius ir gūžinius kopūstus, brokolius, porus, agurkus, pomidorus, cukinijas, moliūgus – 3 l/m2 morkas, burokėlius, svogūnus – 2 litro/m2 šiltnaminiams augalams: į dirvą įterpiama 3 l/m2 komposto auginant augalus talpose, konteineriuose, maišuose - kompostas turėtų sudaryti penktadalį jų tūrio. Vaismedžiams ir uogynams : prieš sodinimą įterpti 3–3,5 l/m2 komposto kambariniams, lauko augalams ir balkoninėms gėlėms auginti ir persodinti, gruntų struktūrai pagerinti, alpinariumams formuoti - kompostą reikia sumaišyti su žeme ar durpėmis (santykis: 1/5), įsodinti augalą ir palaistyti.
Dirvožemio gerinimo medžiagų ir auginimo terpių gaminių grupė: dirvožemio gerinimo medžiagų mišinys
Parametrai: organinių medžiagų – 13 %, drėgmė – ne didesnė kaip 60 %, reakcija (pHKCI) – 7–8, elektrinis laidis (EC mS/m) – mažesnis kaip 60, bendrasis azotas (N) – 0,5 %, bendrasis fosforas (P2O5) – 0,3 %, bendrasis kalis (K2O) – 0,4 %.
Sudėtis: 100% kompostuotas arklių mėšlas

Prekinis ženklasBiohumus & Soil
Tūris įpylimo metu10 l