Kodas: 3830050606535

INSEKTICIDINIAI SKRUZDĖLIŲ MILTELIAI 100 G

Svoris: 0.15 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 6 x 13 x 6 cm

Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą!

Skraidantiems ir ropojantiems vabzdžiams naikinti gyvenamosios, komunalinės, ūkinės, gyvulių auginimo paskirties pastatuose ir aplink juos, atliekų kaupimo ir šalinimo vietose.

Naudojimas: skruzdėlėms ir kitiems ropojantiems vabzdžiams naikinti ištirpinkite miltelius vandenyje santykiu 1:2, tirpalą teptuku patepkite vabzdžių susitelkimo vietose ir (ar) ant jų takų po mėnesio patepkite dar kartą.
Apsaugai nuo vabzdžių patekimo į patalpas ištirpinkite miltelius vandenyje santykiu 1:10, tirpalu apipurkškite išorines pastato dalis (pamatus, durų staktas, langų rėmus ir pan.) arba mažą kiekį pabarstykite aplink pastatus ant skruzdėlių takų.
Negyvenamosiose patalpose arba kai vabzdžių labai daug, ant popierinių padėkliukų užberkite 10-20 g miltelių ir išdėliokite patalpose vabzdžių susitelkimo vietose.
Skruzdėlėms naikinti naudokite kaip skystą jauką: ištirpinkite miltelius šiltame vandenyje santykiu 1:3 gautą tirpalą supilkite į žemą plokščią indelį, į kurį lengvai galėtų patekti skruzdėlės. Jauką išdėliokite ant skruzdėlių takų. Indelius su jauku apsaugokite nuo naminių gyvūnų ir kitų nekontroliuojamų vabzdžių.

Kiekis pakuotėje100 g
Prekinis ženklasEffect
PaskirtisRopojančių vabzdžių poveikio kontrolės priemonė
Išfasavimas100 g